Solubile Squid&Octopus Pruna

Solubile Squid&Octopus Pruna 24mm

MG5686
40,00 lei
cu TVA

    Boiliesurile din gama birdfish sunt cele care combină atracţia rapidă a birdfoodului cu cea a calităţii, a digerabilităţii şi a aromei natural data de ingredientele unui fishmeal. 

 

    Boiliesurile din gama birdfish sunt cele care combină atracţia rapidă a birdfoodului cu cea a calităţii, a digerabilităţii şi a aromei natural data de ingredientele unui fishmeal. Sunt excelente pentru sesiunile de pescuit de 24 de ore, sesiuni în care calitatea unui boilies stă atât în stimulatorii de apetit şi în atractanţi, cât şi în procentajul proteic ridicat. Ingredientele originale Haith’s nu lipsesc din mixul birdfish, calităţile folosirii Robin Red-ului în boiliesuri nemaifiind în acest moment un secret.
     Partea lichidă este, de fapt, un complex de lichide nutritive şi atractanţi, printre ingredientele sale regăsindu-se Mixamino, CSL, Lichid Nutritiv şi aromă http://mgcarp.ro/ro/aditivi/191-mixamino-5945856304962.html.
    Datorită ingredientelor folosite, boiliesurile din această gamă pot fi utilizate indiferent de anotimp. Cum pescuitul la boilies este recomandat a fi practicat fără folosirea groundbaitului, eu, Mircea Gheran, vă sugerez să utilizaţi pasta solubilă pe plumb http://mgcarp.ro/ro/28-pasta-solubila.
      Acest lucru vă va ajuta atât din punct de vedere al prezenţei unei nade de mare atracţie în jurul cârligului, cât şi din punct de vedere al cadenţei trăsăturilor.
    De asemenea, pentru sporirea trăsăturilor, un alt truc este folosirea boiliesurilor de cârlig http://mgcarp.ro/ro/23-boilies-carlig-dipuit, acestea fiind rulate dintr-un mix ce se bucură de o parte lichidă mult mai concentrată. Ele se găsesc în dimensiuni de 14, 16 şi 18 milimetri, fapt ce vă permite posibilităţi de prezentări multiple ale momelii, atât în varianta clasică, cât şi în varianta snowman (cu pop-up) http://mgcarp.ro/ro/13-pop-up.
      Pont: pentru cei care nu sunt fani ai ideii de “pescuit de fineţe”, dar îşi doresc totuşi ca momeala lor de cârlig să aibă un plus din punct de vedere al atractivităţii, recomand utilizarea dipurilor aferente aromei alese http://mgcarp.ro/ro/42-dip-robin-red

 

Acesta este un test

No reviews
Product added to wishlist

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.