Mix + Parte Lichida Squid&Octopus Capsuna

Mix + Parte Lichida Squid&Octopus Pruna

MG7932
69,00 lei
cu TVA

MG Special Pack (Fishmeal, Birdfish) Special conceput pentru pescarii ce doresc sa-si ruleze singuri mixurile de boilies, MG Special Pack contine 2 kg de mix si un flacon de 250 de ml cu partea lichida necesara rularii acestora.

 

MG Special Pack reprezinta pachetul special conceput pentru pescarii care doresc sa-si ruleze singuri mixul de boilies. Acesta contine 2.5 kg de mix si 250 ml de parte lichida (aroma, mixamino, CSL, melasa).

Compozitie mix: ingrediente consacrate, originale Haiths (Robin Red, Nectarblend), cat si ingrediente cu un procent proteic si o digerabilitate ridicata: faina de peste tratata la rece LT94, faina de peste LT999 Supreme, betaina, WPC, faina de soia.

Mixul birdfish atinge eficienta maxima in perioadele de primavara si vara. Cum nivelul proteinei si al digerabilitatii este mai scazut fata de gama fishmeal, va recomandam sa il folositi in sesiunile scurte de pescuit.

Reteta:

Se amesteca lichidele necesare (250 ml parte lichida, 450 ml LDP, 450 ml apa). Dupa aceea, se adauga treptat mixul de boilies, amestecand in continuu. In momentul in care coca ajunge la consistenta plastilinei, mixul poate fi rulat. In cazul in care va mai ramane mix, puteti dilua in proportie de 50-50 LDP (lapte de porumb) cu apa. Astfel puteti rula intreaga cantitate de mix.

Pentru boiliesurile fierte, adaugati 900 ml de ou in locul laptelui de porumb si a apei. De aceasta data, in momentul in care coca ajunge la consistenta plastilinei trebuie rulata, iar boiliesurile fierte. Timpul de fierbere recomandat: in apa pana ce 10% dintre boiliesuri se ridica la suprafata, iar la abur maximum 5 minute pentru 1 kg de boiliesuri. Pont: boiliesurile se adauga in momentul in care apa deja fierbe.

Si in acest caz, daca va mai ramane mix, puteti adauga in partea lichida cantitatea de ou necesara.

Dintr-un MG Special Pack, veti obtine aproximativ 3 kg de boiliesuri.

 

Acesta este un test

No reviews
Product added to wishlist

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.